Formula/400
Keresés:

A Microsoft Dynamics NAV rendszer egy Magyarországon széles körben elterjedt ügyviteli rendszer, amely jellemzően a 300 millió – 2 milliárd forintos éves forgalmú vállalatok részére nyújt költséghatékony, teljes körűen integrált megoldást. A rendszer akár 1 felhasználó részére, úgynevezett „desktop” alkalmazásként, akár 200 fős „kliens-szerver” alkalmazásként is telepíthető.

A kiterjedt partnerhálózat, valamint a Microsoft szilárd termékstratégiája, és a folyamatos továbbfejlesztés iránti elkötelezettsége a garancia a befektetés hosszú távon történő biztos megtérülésre.

A rendszer az alábbi funkcionális területeket fedi egymással integrálva egyazon rendszer keretein belül: 

 • Pénzügy, számvitel
 • Üzleti intelligencia és riportok
 • Beszerzés, értékesítés, raktár kezelés
 • CRM és vevői kapcsolat kezelés
 • Gyártás, beszállítói lánc kezelés

Az egyes modulokról bővebb tájékoztatót az alábbi linkre kattintva talál:

Microsoft Dynamics NAV Termékinformációk

A Microsoft Dynamics NAV rendszer hét legfontosabb előnye:

 1. Jelentősen megkönnyíti a napi munkát és az ügyvitelt
  jobban kézbentarthatja pénzügyeit, az értékesítést és beszerzés, valamint ügyfeleivel kapcsolatos adatait, feladatait.
 2. Gyors áttekintést nyújt valamennyi szükséges adatról
  az ügyfelek hitelképességéről, cikkek rendelkezésre állásáról, kintlévőségekről, raktár állapotáról, gyártásban lévő rendelésekről.
 3. Gyors bevezetés
  A hazai bevezetések tapasztalatait felhasználva kialakított Express módszertan segítségével akár 9+1 nap alatt bevzethető
 4. Könnyen használható
  A Microsoft Office programokhoz hasonló felhasználói felület miatt a betanulási idő rövid. Együttműködés az Outlook, Word és Excel programok bármely verziójával a közös gyártónak köszönhetően.
 5. Bővíthetőség
  A rugalmas licencelési konstrukciónak köszönhetően, a később felmerülő igények szerint bővíthető funkciók. A stabil technológiai platformnak köszönhetően a megnövekedett felhasználószámmal képes a rendszer együtt növekedni.
 6. Széleskörű hazai és nemzetközi elterjedtség
  A rendszert több, mint 130 országban 45.000-nél is több vállalat használja. A megbízható lokalizációknak és a többnyelvűség támogatottságának köszönhetően a rendszer kiválóan alkalmazható regionálisan.
 7. Gazdaságosság
  Minden üzleti folyamatot lefedő rendszer, amelyben a felhasznált modulokért kell csak fizetnie, melyek köre szükség szerint bővíthető. A licencek az egyidejűleg a rendszert használó felhasználókra vonatkoznak.

Regisztrációt követően Internet böngészővel is kipróbálható angol nyelvű demó rendszer megtekintése: