Formula/400
Keresés:
Kapcsolódó anyagok

Cégismertető

A Formula/400 1996-ban jött létre mint informatikai szolgáltató társaság, hazai magánszemélyek alapításával. 

Cégünk elsődleges profilja a magyar piacon tevékenykedő biztosító társaságok informatikai igényeinek teljes körű kiszolgálása. Az informatikán belül  az üzleti kritikus alkalmazások - elsődlegesen a szerződés-nyilvántartó rendszerek - teljes életciklusának támogatását biztosítjuk ügyfeleinknek. 

A fenti iparág-specifikus szolgáltatásaink mellett vállalat-irányítási rendszerek bevezetését, támogatását, egyedi rendszerek fejlesztését és rendszerintegrációs megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

A Formula/400 tulajdonosi szerkezetében és üzletpolitikájában is független az informatikai hardver- és szoftvergyártóktól. Ez a függetlenség teszi csak lehetővé, hogy konkrét szakmai kérdésekben hiteles és megbízható partnerként tekinthessenek ránk ügyfeleink. 

A cég 1996-os alapítása óta alakítjuk működésünket, amelynek célja szolgáltatásaink optimalizálása. Ennek lényeges elemei: 

- magas hozzáadott értéket képviselő szakértői csapat, amely átfogja a szükséges tudás-területeket (biztosítási üzleti, pénzügyi, projekt-szervezési, informatikai megvalósítással kapcsolatos); 

- szakmai tapasztalat a szoftver-rendszerek bevezetésével, továbbfejlesztésével és folyamatos üzemelésük támogatásával kapcsolatban; 

- egységes módszertan szerint kialakított projekt-alapú és folyamatos szolgáltatások.

Az eltérő környezeti adottságokhoz minden esetben testre kell szabni a szolgáltatásainkat egyrészt azok tartalmát tekintve - saját szolgáltatásaink lehatárolásának és működésének - , másrészt a vállalt szerződés-feltételek tekintetében. 

A Formula/400, mint professzionális szolgáltató cég nagy hangsúlyt helyez az alkalmazott szakértők jó munkakörnyezetének biztosítására, motivációjára és  képzésére. 

Cégünk MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány alapján tanúsított Minőségirányítási rendszerrel rendelkezi Szoftver és hardver fejlesztés területeken.