Formula/400
Keresés:

Jognyilatkozat

Szerzői és másolásvédelmi jognyilatkozat


A Formula/400 Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:


A Formula/400 Kft. weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Formula/400 Kft. tulajdonosai jogosultak.


A Formula/400 Kft. tulajdonosainak előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni. A Formula/400 Kft. beleegyezik abba, hogy - saját használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.


Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Formula/400 Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Formula/400 Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön elött megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.


A Formula/400 Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A Formula/400 Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Formula/400 Kft. kizárja.


A Formula/400 Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a www.formula400.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.


Adatvédelmi nyilatkozat


A jelen Adatvédelmi Nyilatkozat ismeretében Ön eldöntheti, mely adatait adja meg a Formula/400 Kft. részére az interneten keresztül.

Tájékoztatjuk, hogy adatszolgáltatása minden esetben önkéntes.

A Formula/400 Kft. a személyes adatokat kizárólag a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatban meghatározott célból használja fel.


Személyes adatok


A Formula/400 Kft. oldalát kilétének felfedése vagy bármiféle személyes adatának megadása nélkül is megtekintheti. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a Formula/400 Kft.-nek és partnereinek szüksége van az Ön adataira. Még mielőtt megadná ezeket az adatokat, tájékoztatni szeretnénk arról, hogy Önnek joga van jelezni, amennyiben nem kívánja hogy a Formula/400 Kft. az adatokat további megkeresés céljára felhasználja, biztosítjuk arról, hogy ebben az esetben a Formula/400 Kft. tiszteletben tartja kérését.


Az adatkezelés célja


A Formula/400 Kft. által végzett adatkezelések elsődleges célja a weboldal tartalmának hatékony, biztonságos és személyre szabott formában történő nyújtása.


A Formula/400 Kft. a Felhasználók által megadott adatokat csak kifejezett előzetes hozzájárulás alapján használja fel közvetlen üzletszerzés céljára és ilyen esetben az ilyen célú adatkezelés időtartama az ilyen célú adatkezeléshez adott hozzájárulás visszavonásáig, terjed.


Személyes adatok felhasználása és közzététele


A következő bekezdések részletesen ismertetik, hogy a Formula/400 Kft.-nél miképpen történik a személyes adatok kezelése, és hogy kik számára elérhetők ezek az adatok. Csak bizonyos bekezdések vonatkoznak Önre, attól függően, hogy mely oldalakra látogat el.


A Formula/400 Kft. oldalaival kapcsolatos egyéb megjegyzések


Bizonyos esetekben az adott oldalak tartalmazhatnak a használattal és az információ kezelésével kapcsolatos egyéb megjegyzéseket is.


Az adatok biztonsága és minősége


A Formula/400 Kft. célja, hogy megvédje a személyes azonosításra alkalmas adatainak minőségét és épségét.


Információ megadása


Időről időre előfordul, hogy az Ön által a Formula/400 Kft. oldalain megadott adatokat más forrásokból származó adatokkal egészítjük ki; ilyenek például az Ön címét ellenőrző vagy az üzleti tevékenységével kapcsolatos egyéb elérhető adatok. Ily módon igyekszünk megőrizni az összegyűjtött adatok pontosságát és törekszünk szolgáltatásaink színvonalának emelésére.


Személyre szabott URL hivatkozások


A Formula/400 Kft. alkalmanként személyre szabott oldalakra viszi látogatóit. Ha ilyen webhelyre látogat, olyan termékekre, illetve szolgáltatásokra mutató hivatkozásokat találhat, amelyekről korábbi kapcsolatunk és az Ön által megadott adatok alapján úgy gondoljuk, hogy érdeklődésére tarthatnak számot. Az ilyen oldalak látogatása közben előfordulhat, hogy a Formula/400 Kft. adatokat gyűjt a látogatásáról, és ezeket az adatokat az Ön érdeklődésére számot tartó információk összeállításához használja fel. Az ilyen oldalakra többféle módon invitálhatjuk Önt: a személyre szabott URL-hivatkozást tartalmazó elektronikus levélben, a webhely regisztrációs lapján található megjegyzéssel, vagy egy adott weblapra történő bejelentkezést követően.


Azzal, hogy egy olyan hivatkozásra kattint, amely személyre szabott weblapra viszi, beleegyezik abba is, hogy a Formula/400 Kft. az ilyen látogatásokról adatokat gyűjtsön. Ha nem szeretné, hogy a Formula/400 Kft. ilyen módon használjon fel adatokat, akkor ne kattintson rá az ilyen személyre szabott URL hivatkozásokra.


A Formula/400 Kft. felelősségének kizárása


A Formula/400 Kft. az általa működtetett oldalon a Felhasználók által a Szolgáltatás keretén belül tárolt, elérhetővé- vagy közzétett és küldött információkért mindennemű felelősségét kizárja.


Amennyiben a Formula/400 Kft. tudomást szerez arról, hogy a Felhasználó valamely harmadik személy jogait vagy egyébként a jogszabályokat sértő módon a Szolgáltatás használata során más személy személyes adatait adja meg, az oldalon belül nyilvánosan hozzáférhető vagy jogellenesen megszerzett személyes vagy egyéb adatokat harmadik személyek jogait vagy jogszabályt sértő módon (például direkt marketing célokra) használja vagy egyébként a jelen adatvédelmi nyilatkozatban foglalt rendelkezéseket megszegte illetve az oldal használata során kárt okozott, a Formula/400 Kft. megteszi a szükséges jogi intézkedéseket az okozott kár megtérítése valamint az elkövető jogi úton történő felelősségre vonása érdekében. A Formula/400 Kft. az ilyen esetekben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából és felelősségre vonása vonatkozásában.


A Formula/400 Kft. oldalai az Ön széleskörű tájékoztatása érdekében más oldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmazhatnak. A Formula/400 Kft. az ilyen oldalak adatvédelmi gyakorlatával vagy tartalmával kapcsolatban azonban nem vállal felelősséget.


A jelen adatbiztonsági nyilatkozat utolsó módosításának dátuma: 2009. szeptember


Amennyiben a Formula/400 Kft. jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot módosítja, a változásokat és a változás dátumát közzé tesszük, így Ön mindig tájékozódhat, milyen adatokat gyűjtünk, hogyan használjuk azokat, illetve az adatkezelésre vonatkozóan milyen lehetőségeket biztosítunk az Ön számára.


A jelen adatbiztonsági nyilatkozattal kapcsolatos bármilyen kérdését elküldheti elektronikus levélben az info@formula400.hu címre.