Formula/400
Keresés:

Kapcsolat

calcative.com

Értékesítői modul

Könnyen birtokba vehető, modern munkaasztal. Személyes kapcsolat-, idő- és adatkezelés, minden egy helyen vagy a felhasználó kedvenc alkalmazásaiba (Outlook, Mail, Google, stb.) beépítve. Többféle - a céges arculatot követő - modern prezentációs stílust támogató interaktív prezentációs felület. Pontos díjkalkuláció és hibamentes ajánlatadás.

Pénzügyi tervező

Hosszútávú kapcsolat felépítése az ügyéligények családközpontú, módszeres elemzésével. Felhasználóbarát, könnyen áttekinthető ergonomikus felület a jelenlegi helyzet és a célok rögzítésére. A tervezés során a jövőbeli pénzügyi helyzet szimulációjára alapozott megoldási javaslatokat kapunk akár a jelenlegi helyzet optimalizációjával, akár jövőbeli tervezéssel. Az előállított alternatív pénzügyi terveket egyszerűen elektronikusan megoszthatjuk az ügyfelekkel vagy akár konkrét ajánlatot is készíthetünk belölük.

Termékmotor

A termékmotor lehetővé teszi az új termékek gyors piacra juttatását akár bonyolult aktuárius modellek esetén is. A modulban termékvariánsok gyorsan és költséghatékonyan létrehozhatók és bevezethetők.

Hálózatkezelő

A hálózatkezelő modul lehetővé teszi egyszerre több elkülönült hálózat kezelését is, így a Társaság akár saját hálózata, akár értékesítési partnerei számára is lehetővé teszi a szolgáltatás egyidejű elérését. A moduláris felépítés biztosítja a különböző értékesítési csatornák különböző üzleti kapcsolatainak leképezését. Automatikusan frissített termékek, prezentációk és dokumentumok biztosíthatók minden csatornának. Az értékesítők és eszközök összerendelése lehet akár automatikus vagy külön kliensről elérhető manuális funkció.

Dokumentumkezelő

Az értékesítési dokumentumok (termék dokumentáció, prezentációk, ajánlatok, stb.) tárolása és megosztása. Az értékesítési folyamat papírigényét csökkenti, az ajánlat feldolgozását gyorsabbá teheti, pl. automatikus kockázatelbírálási szabályokkal. A hatékonység tovább fokozható a vállalat back-office rendszereivel történő integráció megvalósításával.