Formula/400
Keresés:

Kapcsolat

calcative.com

Értékesítés támogató megoldások

Fenntartható Növekedés

Az egyszerű, értékesítésközpontú és felhasználóbarát felület felgyorsítja a betanulást és növeli a termelékenységet. Az automatikus kockázatelbírálási szabályok és a papírmentes munkafolyamat lerövidítik az értékesítési ciklust.

Hatékonyság

Az automatikus kockázatelbírálási szabályok és a papírmentes értékesítés által mérsékelhetők az értékesítési költségek. Az egységes felhasználóbarát felület egyúttal csökkenti a betanítás költségeit.

Megfelelés

A jogosultságokon és képességeken alapuló értékesítéssel könnyebben teljesíthető a törvényi megfelelés, és a prevenciós folyamatokkal együtt egyszerűbben elkerülhetőek a hibás vagy rosszhiszemű ékesítések.

Minőség

Az értékesítő munkája hatékonyan ellenőrizhető az értékesítési hierarchia mentén. A beépített prevenciós folyamatok elősegítik a díjhátralékok és a portfólió törlések mérséklését.

Pénzügyi tervezés

Az ügyfél valódi igényeire és lehetőségeire koncentráló pénzügyi tervezés hozzájárul a hibás értékesítések kiküszöböléséhez, az ügyfelek eredményes megtartásához, az átlagdíj és az eredmény növekedéséhez.

Helymeghatározás

Az értékesítési folyamat földrajzi helyszíneinek megtervezése és nyilvántartása - amennyiben GPS elérhető az eszközben - hatékonyabbá teszi a terepmunkát és elősegíti a hibás értékesítések, csalások elkerülését.