Formula/400
Keresés:

ProTracker értékpapír adminisztrációs rendszer

A ProTracker értékpapír adminisztrációs (Treausury) rendszerrel  cégünk több, mint 6 éve segíti ügyfeleit befektetésekhez kötődő adminisztrációs feladataik elvégzésében. A ProTracker egy kiforrott, gazdag funkciókkal rendelkező pénzügyi eszköz, melyet több technológia platformon és licencelési konstrukcióban kínálunk ügyfeleinknek.

Működési terület – Portfólió és értékpapír

A szoftver minden szinten kezeli a befektetéseket, legyen szó a vállalat alapkezelőinél tartott bármelyik portfólióról, bármilyen értékpapírtípusról (kötvények, részvények), illetve a vállalat által vásárolt vagy eladott bármelyik értékpapírról.

Szolgáltatások – Teljes körű lefedettség

A rendszer nem csak az értékpapír alapadatok kezelésére és az értékpapír-forgalom egyedi tranzakcióinak teljes körű rögzítésére képes, hanem az értékpapír-állománnyal, illetve az értékpapírok értékváltozásával kapcsolatos beszámolók elkészítésének – sokszor meglehetősen bonyolult és sok munkával járó – feladatát is magára vállalja.

Keretrendszer – Önálló vagy integrált megoldás

A ProTracker alkalmazás elérhető a Microsoft Dynamics NAV initegrált ügyviteli rendszer add-on moduljaként illetve önálló WEB-es alkalmazásként.

Használat – Egyszerű és biztonságos

A ProTracker használatának elsajátítása nem igényel különösebb erőfeszítést a korábban használt programokhoz képest: internetes alapon működő alkalmazásként tetszőleges böngészőprogrammal igénybe vehető. A védelemről a ma elérhető legmodernebb adatbiztonsági technológia gondoskodik, a felhasználók jogait belső jogosultsági rendszer szabályozza.

Referencia – Bevezetett alkalmazás

A ProTracker értékpapír adminisztrációs rendszer kipróbált és bevezetett alkalmazás. Több pénzintézet a rendszer segítségével teljesíti tulajdonosi és felügyeleti beszámolási kötelezettségét.